google6fa82eb1c651bb83.html
 
BovenBanner_oranje.png

Visitor Center Oisterwijk

Natuurmonumenten

On a quest...

..in the visitor center of Natuurmonumenten.

As a researcher you are challenged to find answers to questions from your quest book. Do you know which animals you hear? Can you spot all the animals from the nature center? And can you catch all the animals under water with your landing net? Plenty of challenges in this nature center. Use your senses and find all the solutions!

Underwater viewer

For this project we developed an underwater viewer: A tube with which you can see what is happening underwater in a fun way. It was a challenge for a while, but the result is worth it!

Design | Realization | Result

Natuurmonumenten Peerdrops bezoekercentrum oisterwijk horeca uitkijktoren bossen vennen educatie natuur natuureducatie aquarium informatieborden OERRR NME grafisch ontwerp industrieel ontwerpen designer design
Natuurmonumenten Peerdrops bezoekercentrum oisterwijk horeca uitkijktoren bossen vennen educatie natuur natuureducatie aquarium informatieborden OERRR NME grafisch ontwerp industrieel ontwerpen designer design

Draft proposal.

Design | Realization | Result

Natuurmonumenten Peerdrops bezoekercentrum oisterwijk horeca uitkijktoren bossen vennen educatie natuur natuureducatie aquarium informatieborden OERRR NME grafisch ontwerp industrieel ontwerpen designer design
Natuurmonumenten Peerdrops bezoekercentrum oisterwijk horeca uitkijktoren bossen vennen educatie natuur natuureducatie aquarium informatieborden OERRR NME grafisch ontwerp industrieel ontwerpen designer design
Natuurmonumenten Peerdrops bezoekercentrum oisterwijk horeca uitkijktoren bossen vennen educatie natuur natuureducatie aquarium informatieborden OERRR NME grafisch ontwerp industrieel ontwerpen designer design

Designed panels.

Natuurmonumenten Peerdrops bezoekercentrum oisterwijk horeca uitkijktoren bossen vennen educatie natuur natuureducatie aquarium informatieborden OERRR NME grafisch ontwerp industrieel ontwerpen designer design
Natuurmonumenten Peerdrops bezoekercentrum oisterwijk horeca uitkijktoren bossen vennen educatie natuur natuureducatie aquarium informatieborden OERRR NME grafisch ontwerp industrieel ontwerpen designer design
Natuurmonumenten Peerdrops bezoekercentrum oisterwijk horeca uitkijktoren bossen vennen educatie natuur natuureducatie aquarium informatieborden OERRR NME grafisch ontwerp industrieel ontwerpen designer design

What lurks in these waters?

Design | Realization | Result

Natuurmonumenten Peerdrops bezoekercentrum oisterwijk horeca uitkijktoren bossen vennen educatie natuur natuureducatie aquarium informatieborden OERRR NME grafisch ontwerp industrieel ontwerpen designer design

End result aquarium wall.

Natuurmonumenten Peerdrops bezoekercentrum oisterwijk horeca uitkijktoren bossen vennen educatie natuur natuureducatie aquarium informatieborden OERRR NME grafisch ontwerp industrieel ontwerpen designer design
Natuurmonumenten Peerdrops bezoekercentrum oisterwijk horeca uitkijktoren bossen vennen educatie natuur natuureducatie aquarium informatieborden OERRR NME grafisch ontwerp industrieel ontwerpen designer design

Scroll and trace panels.

Natuurmonumenten Peerdrops bezoekercentrum oisterwijk horeca uitkijktoren bossen vennen educatie natuur natuureducatie aquarium informatieborden OERRR NME grafisch ontwerp industrieel ontwerpen designer design
Natuurmonumenten Peerdrops bezoekercentrum oisterwijk horeca uitkijktoren bossen vennen educatie natuur natuureducatie aquarium informatieborden OERRR NME grafisch ontwerp industrieel ontwerpen designer design

Aquarium wall with a Johannes in his natural habitat.

Natuurmonumenten Peerdrops bezoekercentrum oisterwijk horeca uitkijktoren bossen vennen educatie natuur natuureducatie aquarium informatieborden OERRR NME grafisch ontwerp industrieel ontwerpen designer design
Natuurmonumenten Peerdrops bezoekercentrum oisterwijk horeca uitkijktoren bossen vennen educatie natuur natuureducatie aquarium informatieborden OERRR NME grafisch ontwerp industrieel ontwerpen designer design

End result in the tower.

Epilogue :)

The aim of this project was to connect all separate elements. From the nature center you go on a journey of discovery, where you learn more interactively about the beautiful forest and fen environment that is located around the Oisterwijk visitor center within the nature center itself, outside it and on the aquarium wall.